Δημοφιλή Προϊόντα

Ιατρικός Εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας!

Νέες αφίξεις

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ

STROFINX

Δυναμική παρουσία της στο χώρο της υγείας με πιστοποιημένα προϊόντα & ιατρικά είδη κορυφαίας ποιότητας!

Ιατρικός Εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας!

Καλώς ήλθατε στο e-shop  της εταιρείας STROFINX. Εδώ θα βρείτε ιατρικά είδη, μηχανήματα και αναλώσιμα υψηλών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τη φιλοσοφία μας, με την παροχή αξιόπιστων, πιστοποιημένων ιατρικών ειδών κορυφαίας ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την άμεση κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου και των ασθενών, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Το εξειδικευμένο προσωπικό της STROFINX, με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, είναι κατάλληλο για να σας προτείνει τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργώντας έτσι μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μαζί σας!

https://iatrikos-exoplismos.gr/poioi-eimaste-strofinx-medical-exoplismos/

1.

Αξιοπιστία

Τα στελέχη της STROFINX έχουν εμπειρία ετών στα ιατρικά είδη. Κάθε συνεργάτης είναι εξειδικευμένος στο αντικείμενό του και μπορεί να σας προτείνει την κατάλληλη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες και στο budget σας.

2.

Ποιότητα

Όλα τα προσφερόμενα ιατρικά είδη είναι προσεκτικά επιλεγμένα, για να παρέχουμε ό,τι καλύτερο στους πελάτες μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, μας προτιμάτε για τις αγορές σας ξανά και ξανά!

3.

Εξυπηρέτηση

Η φιλοσοφία μας είναι να φροντίζουμε για το συμφέρον των πελατών μας, προτείνοντας και προσφέροντας το κατάλληλο προϊόν, στην καλύτερη δυνατή προσφορά, με αμεσότητα και κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών σας.

Τα νέα μας

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ακολουθήστε μας στο instagram
και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές!

retail 2 support

Καλέστε μας και ζητήστε ειδική προσφορά για τις ανάγκες σας

retail 2 safe

100% Ασφάλεια αγορών με SSL πρότυπο

retail 2 online payment

Online Payment & Αντικαταβολή

retail 2 shipping

Άμεση παράδοση για αγορές εντός Αθήνας

retail 2 return

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

mail

Μάθετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας σε ιατρικά είδη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Επικοινωνήστε μαζί μας & ζητήστε μια προσφορά για ιατρικά είδη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!